Главная » 2015 » Листопад » 12 » Щодо підвищення грошового забезпечання військовослужбовців прикордонників
09:05
Щодо підвищення грошового забезпечання військовослужбовців прикордонників

Щодо підвищення грошового забезпечання військовослужбовців ДПСУ від 7250 грн

зарплата пограничникаОдним словом, всіх прикордонників прирівняли до грошового забезпечення до морських прикордонників, десантників, ЗСУ... Пам`ятаємо, що наприклад прикордонники з Одеського загону морської охорони ще кілька років тому отрумували зарплату вдвічі більшу ніж інші прикордонники.
Отже:

Відповідно до постанови КМУ від 16 вересня 2015 р. № 704 вказано:
1. Внести зміну до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2010 р. № 889 “Питання грошового забезпечення окремих категорій військовослужбовців Збройних Сил, Державної прикордонної служби .... доповнивши його підпунктом 5 такого змісту:
“5) військовослужбовцям Державної прикордонної служби (крім тих, що зазначені в підпункті 1 цього пункту, та військовослужбовців строкової військової служби) — у розмірі, що не перевищує місячне грошове забезпечення.”.
2. Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2016 року.
В Постанові КМУ від 22 вересня 2010 р. № 889 зазначено:
2. Граничні розміри, порядок та умови виплати щомісячної додаткової грошової винагороди, передбаченої пунктом 1 цієї постанови, визначаються ..... Адміністрацією Державної прикордонної служби за погодженням з Міністерством соціальної політики і Міністерством фінансів у межах затвердженого фонду грошового забезпечення.

Просмотров: 10113 | Добавил: flagmaster | Теги: горошове забезпечення, зарплата пограничника | Рейтинг: 3.6/74
Всего комментариев: 0